Raksaviikko 23.

Tämän viikon teemoina ovat olleet tylsääkin tylsempi asioiden etenemisen odottelu sekä kesäalet.

Talolla ei tällä viikolla ole tapahtunut oikeastaan mitään. Seuraavina työvaiheina odottelevat sisäkattojen panelointi sekä laatoitustyöt, mutta kummankaan suhteen ei päästy vielä eteenpäin. Katon tekijä on käynyt Talolla jo pyörähtämässä, mutta ongelmaksi muodostui puuttuvat kattopaneelit. Ilmeisesti ongelman juurisyy on ollut tavaran loppminen tehtaalta, minkä jälkeen toimitus on ottanut normaalia enemmän aikaa. Tämän johdosta olen kuumottanut Työpäällikköä jo muutamaankin otteeseen, ja hän taas puolestaan kattopaneelien toimittajaa. Asia nytkähti viimein eteenpäin, kun paneelit toimitettiin Talolle perjantaina. Nyt kun saadaan vielä tekijä paikalle - ilmeisesti heti alkuviikosta - niin saadaan asia eteenemään! Myös laatoistustöiden olisi tarkoitus alkaa heti alkuviikosta.

Se siis Talosta. Muu eteneminen onkin pyörinyt vahvasti nyt käynnissä olevien kesäalejen ympärillä. Tällä viikolla on nimittäin tehty enemmänkin alelöytöjä! Pihalle rakennettava terassialuetta varten tarvittavat ruuvipaalut bongasin Hong Kongista -40% alesta, eikä tämä löytö olisi voinut sattua sopivampaan aikaan - homman kun on tarkoitus käynnityä heti, kun saamme paljun Tontillle (tämänkin on muuten lupailtu tapahtuvan alkuviikosta).
Terassille suunniteltua sohvakalusteryhmää olemme käyneet jo muutamaankin otteeseen katselemassa, ja lopulta sellainen löytyi Bauhaussista. Sekin mukavasti  alennettuun hintaan.
Netissä on tullut pyörittyä esim. Veken, Elloksen ja H&M Home:n alesivuilla. Tilukseen on lähtenyt mm. yöpöydät, päiväpeitto ja seinävalot meille vanhemmille, päiväpeitot lapsille, matto ja kattovalaisin työhuoneeseen sekä sekalainen setti tyynyliinoja niin kaikkia makuuhuoneita kuin myös olohuonettakin ajatellen. Ja edelleen, tämän hetken asumuksemme on sen 51 neliötä, joten jännityksellä odotan mihin nämä kaikki löytöni tulen sijoittamaan, kun ne kohta alkavat saapumaan Postiin noudettavaksi, heh!
Yöpöydät, kattovalaisin ja matto Vekeltä.
Seinävalaisimet ja päiväpeitto Ellokselta.
Lasten päiväpeitot H&M Home

Tyynyjä Ellokselta ja H&M Home:lta
Tällä hetkellä etsinnässä on mm. juuttimatot terassille, joten jos sinulla on heittää vinkkiä mistä tällaisia voisi alesta bongata, niin olisin enemmän kuin kiitollinen!

Kommentit

Suositut tekstit