Etämuutto

Menneellä viikolla on tapahtunut ja paljon - omalta osaltani tosin etänä. Olen työmatkalla valtameren toisella puolen, mutta asiat etenevät vauhdikkaasti siitä huolimatta. Kiitos huolellisen valmistelun, ahkeran Miehen ja mahtavan tukiverkoston!

Oma poissaoloni oli meillä tiedossa jo hyissä ajoin, joten osasimme ennakoida tämän suhteen. Vanha koti olikin melko lailla jo laatikoissa ja paketeissa ja sängyt ja hyllyt purettuina ja kasassa.

Saimme vuokra-asunnon avaimet tiistaina. Asunto on muuten ihan mukiinmenevässä kunnossa mutta seinät kaipasivat pintakäsittelyä. Lumon palveluun kuuluu ilmaiset maalit, pelit ja rensselit, ja tämän halusimme ilman muuta hyödyntää. Ideana oli samalla testata muutamaa kivaa värisävyä Omaa Kotia silmällä pitäen. Olimme värikarttoja katselemalla valinneet melko summa mutikassa itseämme miellyttävät värit, joiden pohjalta lähdettiin liikkeelle. Ja siinä riittikin Miehelle työmaata loppuviikolle. Samalla kun hän suti maalia seiniin, kantoi hän joka käyntikerralla autollisen laatikoita ja tavaraa asunnolle.

Meidän aikuisten makuuhuoneen seinä

Lastenhuoneen seinän ihana vihreä
Viikonloppuna edessä oli viimeinen rutistus ja isompien huonekalujen kantaminen sekä sänkyjen ja hyllyjen kasaaminen. Onneksi Miehen ei ihan kaikkea tarvinnnut yksin tehdä, vaan Mummi ja Lanko olivat apukäsinä. Varsikin Mummi on pitkin viikkoa muutekin ollut pyyhkimässä hyllyjä ja kasaamassa huonekaluja Miehen apuna, sekä katsomassa lasten perään. Viikonlopuksi muksut pääsivätkin jaloista pois Mummilaan.

Olohuone
Lastenhuoneen kaaos
Itselleni on jääny lähinnä sivustaseuraajan rooli puhelimen ja viestin välityksellä (kuvien laatu heijastelee tätä :D ). Hiemanhan tämä ulkopuoliselta tuntuu, kun oma perhe muuttaa maapallon toisella puolella ja itse ei voi kuin kysellä kuulumisia. Mutta jotenkin aavistan, että kyllä siellä järjesteltävää vielä riittää, kun loppuviikosta pääsen palaamaan Suomen kamaralle...

Entä mitä Projektille sitten kuuluu? Ilmeisesti ihan hyvää! Kerroin edellisessä postauksessa (jonka voit lukea täältä) ensimmäsestä tapaamisestamme asiakkuuspäällikkömme kanssa. Ennen reissuun lähtöä saimme tapaamisen pohjalta tehdyt muutokset hyväksyttäväksemme, ja asiat vaikuttavat niiden osalta etenevän. Edelleen joitain muutoksia täytyy tehdä/kuviin on piirretty asiat eri tavalla mitä haluamme, mutta etenee, etenee.

Juttelin myös ensimmäistä kertaa puhelimessa tulevan naapuriperheen miehen kanssa. Puhelu oli pitkä ja mukava, ja uusista naapureista jäi pelkästään positiivinen esivaikutelma! Samassa veneessä ollaan. Ja eiköhän tässä tulevien kuukausien aikan päästä tutustumaan paremminkin.

Kommentit

Suositut tekstit