Asuntomessut 2018 ja blogin uusi ilme

Vaikka Projektin eteneminen takkuaakin ei tekemisestä ole millään saralla puutetta. Jotta arkeen ei mahtuisi yhtään tyhjää hetkeä, päivittelin blogiin hieman uutta ilmettä. Miltä näyttää? Hitti vai huti? Kehitysideoita? Bloggaaminen on vielä niin uusi aluevaltaus, että kaikki kehitysideat ja huomiot otetaan mielenkiinnolla vastaan!

----

Tänä vuonna Asuntomessut järjestetään Porissa. Itse en ole messuilla koskaan aikaisemmin käynyt, ja rehellisesti sanottuna en oikeastaan ole ymmärtänyt koko messujen ideaa. Ketä kiinnostaa mennä pällistelemään toisten ihmisten koteja? Kuka haluaa rakentaa ja avata oman kotinsa ovet muille ihmisille ihmeteltäväksi?

Ääni on nyt hieman muuttunut kellossa ja vahva veikkaus sille, että kuluneilla kuukausilla on asian kanssa jotain tekemistä. Kuka ihme EI haluaisi mennä kurkistelemaan toisten ihmisten koteihin, ja vieläpä moneen kotiin samalla kertaa?? Tämän vuoden Asuntomessut eivät siis olisi voineet sattua parempaan saumaan. Olemmekin Miehen kanssa jo jonkin aikaa puhuneet, että sinne voisi olla mukavaa tehdä tutkimusmatka ihan ajan kanssa.

Tilaisuus siihen järjestyi ennemmin kuin uskoimmekaan. Mies sai töistä meille kutsun Asuntomessujen avajaispäivälle, ja kun lastenhoitokuviotkin järjestyivät (kiitos Mummo ja Pappa!), kurvasimme me ihan vaan kahdestaan kohti Poria.

Ihana ja pitkä päivä! Kiertelimme alueella melkein täydet kahdeksan tuntia ja paria vaille kaikki kohteet. Mukaan tarttui monta hyvää sisustusideaa sekä ihan käytännön vinkkejä mm. Niben edustajalta (uuteen kotiin on tulossa Niben poistoilmalämpöpumppu).

Ja olihan meitä siellä muutama muukin, kuten Suomen tasavallan presidentti ja hänen puolisonsa Jenni Haukio, joka toimi tapahtuman suojelijana.


Myös Apulannan pojat Sipe ja Toni pyörivät maisemissa, sillä he olivat suunnitelleet kohteeseen 25 Kodin Terra -talo by Prisma feat. Apulanta lastenhuoneen ja kirjaston.


Sipen suunnittelema lastenhuone ja pinkki lattia 
Tonin suunnittelema kirjastohuone

Kerta oli siis minulle ensimmäinen ja Mieskin on messuilla vieraillut viimeksi joskus muksuna. Paljon oli ihanaa ja kaunista ihmeteltävää, mutta yllätyimme molemmat siitä, kuinka paljon keskeneräistä ja huolimattomasti viimeisteltyä jälkeä kohteissa vielä olikaan. Olimme molemmat olleet siinä luulossa, että alue on viimeistelty ja valmis messuihin mennessä, mutta näin ei ilmeisesti olekaan tapana. Päällimäisenä tapahtumasta jäi kuitenkin tosi positiivinen fiilis. Voisin mennä ensi vuonna uudestaan!

Alla vielä muutama fiilistelykuva.

Ihania makuhuoneita

Muutama olohuone sekä terassia
P.S. Perjantaina illalla Porista kotiin päin körötellessä s-postiin tipahti osa uusimmista rakennuslupakuvista. Jos vaikka seuraava postaus niihin liittyen!

Kommentit

Suositut tekstit