Poispääsypyrkimys


Päivitystä Projektin tilanteeseen: pitkällisten pohdintojen jälkeen olemme päätyneet purkamaan sopimuksemme Siklan kanssa.

Mitä tämä tarkoittaa?

Sikla on suostuvainen sopimuksen purkamiseen, ja tällä hetkellä käynnissä on neuvottelut sopimuksen purun rahallisista korvauksista ja siitä, kuka maksaa ja mitä. Molemmilla osapuolilla on hieman eriävät tulkinnat sopimuksesta ja sen ehdoista. Nyt siis katsotaan, mihin päädytään. Toivottavasti sopu löytyy neuvottelemalla.

Mitä nyt tapahtuu?

Asian eteneminen on Siklan kanssa käymistilassa. Sillä aikaa emme tosin ole odotelleet laakereillamme, vaan käynnissä on aktiivinen eri talotoimittajien kilpailuttaminen ja vertailu. Selvityksen alla on myös Projektille vastaava työnjohtaja sekä pääsuunnittelija ja maatöiden tekijä. Viime aikoina on siis tullut istuttua enemmän ja vähemmän puhelimessa, tietokoneella tai tapaamisissa. Olemme kilpailuttaneet jo useamman talotoimittajan, ja nyt odottelemme tarjouksia saapuviksi vertailua varten. Mielenkiintoista!

Kävimmepä viikonloppuna pyörähtämässä Habitare-messuillakin! Kevätmessuihin ja Asuntomessuihin verrattuna nämä olivat hienoinen pettymys - tarjonta ei vastannut omia toiveitamme. Parempi ajankohta näille olisi meidän osaltamme vasta siinä vaiheessa, kun talo on jo valmiina. Katsotaan siis ensi vuonna (toivottavasti!) uudelleen!

Kommentit

Suositut tekstit