Raksaviikko 30.


Iik! Kaksi kokonaista viikkoa luovutusviikon alkuun, kolmen viikon päästä ollaan jo muutettu (tai näin ainakin vielä uskon…)! Mitä lähemmäksi muutto tulee, sitä malttamattomammaksi oma olo käy. ”Onneksi” arki on sen verran kireistä, että oloihin ei ehdi jäädä pitkäksi aikaa kerrallaan vellomaan, mutta silti – kohta me muutetaan!

Talon sisätyöt eivät tosin heijastele tätä fiilistä ihan täysillä. Tälläkään viikolla hommat eivät edenneet Jukkatalon puolelta mihinkään suuntaan. Työpäällikkö kuitenkin edelleen vakuuttelee, että Talo valmistuu aikataulussa, joten siihen uskotaan – edelleen.

Pihahommat puolestaan ottivat kuluneen viikon aikana hyvän harppauksen eteenpäin. Terassi valmistui muutamaa reunalautaa lukuun ottamatta torstaina, juuri sopivasti pois perjantain multatoimituksen alta. Perjantaiaamuna Tontille tosiaan toimitettiin 35 m3 :n multakuorma. Ja täytyy sanoa – se oli iso kasa! Eikä tässä ollut vasta kuin puolet tilatusta määrästä. Mies oli lapion- ja kottikärrynvarressa oikeastaan koko viikonlopun, itse pääsin hommiin sunnuntaina (kiitos lastenvahdeille!), Mummi ja Faari pyörivät mukana enemmän ja vähemmän koko ajan, ja perjantaina Mies sai apua kaveristaan. Mutta, niin vain se kasa viikonlopun aikana hävisi pitkin poikin pihamaata! Valmista pohjaa saatiin aikaseksi n. ¾ alalle. Tulevalla viikolla olisi tarkoitus tilata loput mullat paikalle, toivottavasti viiden levitys käy yhtä vauhdikkaasti!
Perjantain en kuorma... 
...ja sunnuntainen näkymä. Niin se kasa vaan hupeni! 
Valmista multamaata talon takana... 
...ja takakulmalla
Torstaina Talolle muuten saapui ensimmäinen toimituksemme Gigantista, kun Kevätmessuilla tekemämme tilaus saapui. Toimitus sisälsi mikron, pyykinpesukoneen ja kuivausrummun sekä paljon odotetun robotti-imurin! Mikron asennus jäi odottelemaan keittiön kaappi- ja sähkökorjauksia, samoin pesukone ja kuivausrumpu vastaavia kaappivaihtoja kodinhoitohuoneeseen. Nämä viimeksi mainitut tosin jo kaivettiin esille paketeistaan. Ja täytyy sanoa, että nyt kun on tullut elettyä yli vuosi ilman kuivausrumpua, sitä ensimmäistä koneellista odottaa aika lailla innolla! Ei enää pikkupyykin ripustelua sinne tänne ahtaissa neliöissä… Robotti-imurikin (jonka lapset jo nimesivät Rolleksi) odottelee vielä omaa käyttöönottoaan turvallisesti pakkauksessaan – viedään hänetkin sitten suoraan Uuteen Kotiin!

Ensi viikolla oletettavasti tapahtuu, ja paljon. Suunnitelman mukaan maanantaina tehdään sauna ja kylpyhuoneen katto, sen jälkeen tulee lattiat, listat ja väliovet. Tekniikan miehienkin pitäisi tulla joku päivä viimeistelemään hommansa. Myös puhallusvillat ja kattotuotteet (rännit ym.) ovat vielä hoitamatta, samoin varaston, julkisivun ja terassin korjaukset. Ja aikaahan on se reilu kaksi viikkoa…

Kommentit

Suositut tekstit