Kevätmessut

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään Kevätmessut nyt tulevana viikonloppuna ja tänään oli ensimmäinen messupäivä. Emme koskaan ole Miehen kanssa olleet kummoisia messuilijoita, mutta omaksikin yllätyksekseni sain tällä kertaa myös Miehen innostumaan messuajatuksesta. Lapset siis aamulla hoitoon ja auto kohti Pasilaa!

Messuilla vierähti helposti reilu viisi tuntia, ja pidempäänkin oltaisiin viihdytty. Katseltavaa, ihmeteltävää ja kyseltävää riitti. Hieman käytiin hipelöimässä esimerkiksi lattiamateriaaleja sekä maalinäytteitä. Myös erilaiset keittiövaihtoehdot kiinnostivat. Ja tulihan sitä liityttyä Omakotiliittoonkin, me tulevat omakotitalolaiset!

Eniten aikaa käytettiin erilaisten lasitettuja terasseja tarjoavien yritysten vertailuun. Suunnitelmissa kun on lasittaa tuleva terassi mahdollisimman pian talon valmistumisen jälkeen. Asia on ajankohtainen tosin vasta vuoden päästä kesällä, mutta messuilla oli helppo vertailla käytännössä eri valmistajien tuotteita. Hinnoissa ei meidän vertailukierroksen pohjalta mitään huimia eroja löytynyt, mutta laadussa ja tuntumassa tuotteet erosivat jonkin verran keskenään. Mitään päätöksiä ei vielä suuntaan tai toiseen tehty, mutta kotiin lähdetttiin hyvän yhteystietonipun kanssa. Sen pohjalta on varmasti helppo lähteä tarjouskierrokselle ensi keväänä.

Hieman ehkä yllättäenkin löysimme itsemme makoilemasta Iskun Tempur-sänkyjen osastolta. Tarkoitus oli ihan vain ohi mennen koemaata yhtä sänkyä (ja lepuuttaa jalkoja....), mutta kuinkas ollakaan, vietimmekin seuraavan puolituntisen analyysissä ja eri sängyissä. Ja pakko myöntää, olen rakastunut. Sänkyyn. Hän oli ihana. Paras. Eikä eden niiiin kallis, mitä olin vastaavien sänkyjen kuvitellut maksavan. Mutta olihan se hintava. Joten sinnehän hän jäi, minun uusi rakkauteni. Mutta lupaan, että en häntä hevin unohda, vaan palaan aiheeseen viimeistään vuoden päästä...

Yleinen fiilis messuilla oli tosi kiva! Porukkaa ei näin torstaisena aloituspäivänä ollut ryysikseksi asti, mutta ei siellä yksinkään tarvinnut messuilla. Esilleasettajat olivat mukavia, ja mukaan tarttuikin esite jos toinenkin.. Nälkääkään ei tarvinnut nähdä, sillä messuilla oli paljon myös erilaisia ruokakojuja, joissa monessa maistatettiin myytäviä herkkuja meille nälkisille messuvieraille.

Kannatti käydä! Kassin täydeltä luettavaa ja suut makiaksi!

Kotimatkalla kurvattiin vielä oman pankin kautta allekirjoittamassa tilipanttauskirjat. Asiat siis etenee.

Kommentit

Suositut tekstit