Raksaviikko 11.


Raksaviikko 11 oli ja meni pääsiäisen siivittämänä. Pitkät vapaat aiheuttivat tietenkin paussia Jukkatalon puolen työmiesten hommille, mutta Mies puolestaan otti täyden hyödyn vapaapäivistä ja hiljaisesta tontista.

Maanantaina tontille tuli toinen kuorma edellisviikkoisen jatkoksi. Lisää materiaaleja LVI- ja sähkötöihin!
Keskiviikkona Jukkatalon uusi porukka ilmaantui työmaalle. Keskiviikon ja torstain aikana kolmen hengen porukka teki viemäröintihommia sekä aloittelivat lattian eristyksiä ja sähkötöitä. Viikonlopun ihmettelykäynnillä tosin bongattiin keittiön pistorasian paikka väärästä kohdasta, ja selityskin löytyi läheltä – miehillä on käytössä kuvat, joissa oli päivittämättömät keittiökuvat. Asian voisi kuvitella olevan helppo korjata vielä tässä vaiheessa, joten ollaan yhteyksissä ja katsellaan.

Pääsisäisen aikana Mies pääsi ruskettamaan niskaansa auringossa hommia painaessaan (allekirjoittanuthan poti edelleenkin pitkittynyttä flunssaa tiukasti sisätiloissa oman äidin hoivissa). Ja täytyy sanoa, että kyllä pääsiäisen saldo oli reilusti plussan puolella tuon ruskean niskan lisäksi – Mies maalasi räystäslautoja, kaivoi ojia, korjaili tontin korkoja, kaivoi pihalta kiviä, hajotti kantoja sekä siirsi kasvihuoneen anoppilan pihalta omalle paikalleen oman pihan nurkkaan.
Siellä se seisoo, kasvihuone! 
Onneksi ihan yksin ei tarvinnut ahertaa, sillä Mummi ja Faari olivat useaan kertaan apukäsinä sekä huoltojoukkoina. Pääsiäismaanantaina jopa lapset pääsivät tontille hommiin, kun saivat auttaa Miestä puusilpun keräämisessä. Alan olla ainoa, joka ei pääse kantamaan korttaan tähän kekoon, huoh. Mutta jos tämä tauti tästä pian helpottaisi!

Kommentit

  1. Mietin kun meillekin tulee kohta iso kuorma uutta tavaraa työmaalle, että miten ne järjestelee sinne. Vai tarvitseeko näitä miettiä tietääkö tuojat miten ne kannattaa pihamaalle asetella. Kiva lukea teidän raksablogia!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit