Asuntomessut 2019

Pari viikkoa sitten pääsimme vierailemaan Jukkatalon kutsumina Asuntomessuilla Kouvolassa. Kouvola on tällaiselle pääkaupunkiseutulaiselle melko mukava kohde, sillä vierailun pystyi hoitamaan päivävisiitillä - varsinkin, kun lapset sai viedä hoitoon mummolaan!

Tämän vuoden messuilta odotimme erityisesti piharatkaisuja ja -kivetyksiä, sekä oivaltavia ideoita sisustukseen. Tietenkin myös Jukkatalon kohde kokonaisuudessaan oli sellainen, jota halusimme päästä tutkailemaan.
Jukkatalon kohde ja kaunis olohuone
Messut olivat meille kuitenkin pienoinen pettymys. Yleisesti ottaen rakentamisen laatu vaikutti viimeistellymmältä kuin viime vuoden messuilla, mutta siihen se meidän osaltamme sitten jäikin. Pihan suhteen emme saaneet idean ideaa, eikä niitä meidän tyyliimme sopivia oivaltavia sisustusratkaisujakaan tullut vastaan. Asunnot olivat tietenkin kauniisti sisutettuja, mutta jotenkin eivät oikein natsanneet meidän tyyliimme.
Maljakot seinälle! 

Seesteinen makuuhuone ja ideoita petaukseen
Vierailimme messuilla sisustusviikon aikaan, jolloin oli mahdollista jutella sisustussuunnittelijoiden kanssa itseä askarruttavista sisustuspulmista. Ja tämä oli varmaankin minulle se suurin messujen anti. Olen nimittäin pyöritellyt työ-/vierashuoneen pohjaa ja huonekalujen sijoittelua päässäni tulematta sen suhteen hullua hurskaammaksi. Kymmeen minuutin ammattilaiselle juttelun jälkeen tämäkin solmu alkoi pikku hiljaa aukeamaan!
Puuta oli tänä vuonna käytetty luovasti läpi messukohteiden! Näin ihmisenä, joka inhoaa pölyjen pyyhkimistä, en niin lämmennyt tälle seinäratkaisulle vaikka se hienolta näyttikin! 
Kaiken kaikkiaan kuitenkin vierailun arvoinen visiitti! Jos ei muuta, niin ainakin ne omat ratkaisut saivat vahvistusta, sillä emmepä löytäneet parempiakaan, meille sopivia vaihtoehtoja.

Kommentit

Suositut tekstit