Raksaviikko 29.


Viikot luovutuspäivään vähenevät vähenemistään – vaikka tällä viikolla lopun lähestymistä ei olisi voinut arvata ainakaan olemattoman kiireen ja kuhinan perusteella. Jukkatalon miehien työsaldo Talolla oli tällä viikolla nimittäin pyöreä nolla (0). Työpäällikkö jäi meille pienoisena yllätyksenä lomille, tekniikan työt siirtyivät viikolle 36 eikä muuta sitten ollutkaan aikataulutettuna. Tai, no, kalustekorjauksia ja -vaihtoja odotellaan saapuviksi, mutta niistä ei tarkkaa päivää ole tiedosta.

Jotain kuitenkin tapahtui tälläkin viikolla. Makuuhuoneet saivat nimittäin tapetit seinille! Ja ei vitsit, miten hienoa jälkeä tapetoija tekikään. Meillä on koko perhe ihan fiiliksissä näistä!
Värit toistuvat vähän huonosti eikä ne näin kuvassa näytä yhtään niin hienoilta kuin livenä - mutta hyvät ovat! 
Myös ulkona terassi etenee edelleen hitaasti, mutta varmasti. Sunnuntain loppuun mennessä terassi oli laudoitettu n. ¾ alalta – vain paljun ympärys puuttuu. Enää siis muutaman illan työpanosta vaille valmis!
Terassin malli tuli lopulta poikkeamaan aiemmin suunnitellusta pyöreästä/kaarevasta muodosta, kun Mies päättikin nakutella suorakaiteen muotoisen rakennelman. Allekirjoittanutta vähän harmittaa, mutta katsotaan, mihin tämän kanssa päädytään. Mies kun lupaili, että lähdetään nyt tällä liikkeelle ja muokataan sitten ajan kansa (ja kaikkihan sen tietää, miten näiden kanssa tulee käymään – tällaiseksi se jää, heh..!).

Vähän alkaa jo jännitys hiipiä luihin ja ytimiin aikataulun pitämisen suhteen. Mutta, mitään kovin massiivista tai monen päivän asennusta vaativaa ei enää puutu, (mitä nyt lattiat ja listat...) joten jos kaikki menee hyvin, niin aikataulu pitää. Tosin itse kun olen tyyppiä ”ennemmin kuin myöhemmin”, niin hermot ovat koetuksella tällaisen aikataulujen siirtelyn ja viime tinkaan jättämisien kanssa. Ja viikosta 36 kuulostaa näillä näkymin tulevan melko kiireinen, kun kaikki tuntuvat olevan tulossa hommiin juuri silloin (mm. lattiat, listoitukset, tekniikka, sauna…).

Kolme kokonaista viikkoa jäljellä!

Kommentit

  1. On kiva tunne kun talo vihdoin alkaa ottaa lopullista muotoaan. Meilläkin täällä Torniossa on jo seinät pystyssä ja muutenkin hommat siinä vaiheessa, että pian voidaan tehdä ilmatiiveysmittaus. Tuo loppurutistus on varmasti kiireistä kun on niin paljon kaikkea pientä hommaa mitä hoitaa.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit