Raksaviikko 4.

Muutamaan reippaasti edenneeseen viikkoon verrattuna raksaviikolla 4. tontilla - ja oikeastaan sen ulkopuolellakin - on eletty hiljaiseloa.

Maanantaina maatyöntekijät kävivät tontilla aloittelemassa täyttöjä, kuskaamassa ylimääräisiä maa-aineksia pois ja siivoamassa jälkiään. Loppuviikon Vihdin PR oli kiinni toisessa urakassa. Koska olemme tässä vaiheessa parisen viikkoa edellä aikataulusta, on tämä kokonaisuuden kannalta ok. Myös Mies on käynyt pariin otteeseen siivoilemassa tontilla, mutta muuten on pitänyt hiljaista.
Ulkopuolisia täyttöjä. Seuraavaksi sisälle.
 Tontin ulkopuolella tieasia lähti viimein etenemään. Nyt on päästy sopimukseen siitä, että yhteinen pihatie rakennetaan yhdessä ja yhdellä kertaa. Samalla tien alle vedetään yhdet, yhteiset putket kaikkia taloja varten, joihin jokainen talo omalla kohdallaan liittyy. Näin tie saadaan kerralla kuntoon, eikä jokaisen tarvitse omalla vuorollaan sitä availla ja kaivella.

Päätöksen jälkeen piirrettiin päivitetyt kuvat ja suunnitelmat, ja nyt nämä pitää ilmeisesti käyttää kaupungilla leimassa. Urakan toteuttajaksi valittiin meidän maatyöurakan tekijä, Vihdin PR-rakennus. Aikataulullisesti tie täytyisi saada tehtyä ennen omaa talotoimitustamme viikolle 13.

Asiat näyttävät siis melko mukavilta juuri nyt. Tulevalla viikolla maatyöntekijät jatkavat tontilla sisätäytöillä ja tontin kuntoon saattamisella. Tämän jälkeen ohjelmassa on varmaankin tien rakennus, ja kohta talo onkin jo tontilla. Myös toinen tontti (Sikla) on ilmeisesti saanut rakennuslupansa, joten pian pläntillä on luvassa liikennettä enemmänkin. Onkin siis hyvä, että ehdimme saada nämä enemmän tilaa vievät asiat alta pois ennen toisten toimijoiden touhujen alkua.
Tontin korot alkavat pikku hiljaa muotoutua oikeaaan tasoonsa
Myös parin ison kiven sijoituspaikka ratkesi, ainakin hetkellisesti (näistä mainitsin aiemmin täällä)! Tonttimme etunaapuri oli sitä mieltä, että kivet voisi sijoittaa hänen hallita-alueelle, rajamme läheisyyteen. Hän saa näistä hienon elementin tontilleen ja kiipeily/leikkipaikan lapselleen. Tästä mekin haaveilimme, mutta tonttimme ei valitettavasti tähän taipunut… Katsotaan siis, onko tämä lopullinen paikka näille, vai kaivetaanko etanadynamiitit vielä esille!
Myös Carunan kanssa sähköasia on edennyt ja sähkökaapin paikka päätetty. Vielä on tosin epäselvää, millä aikataululla sähköt tontille saadaan.

Edelliseltä viikolta (Raksaviikko 3) jäi mainitsematta, että kävimme kiintokalustepalaverissa sekä sisustuspalaverissa. Näistä molemmista jäi tosi hyvät fiilikset, ja tarkempiin sisältöihin molempien osalta palaan ihan omissa postauksissa. Lisäksi saimme viimeinkin aikaiseksi päivittää sähkösuunnitelman, tästäkin varmaan tarpeen tehdä ihan oma kirjoituksensa.

Kevättä (ja Omaa Kotia Kultaista) kohti!

Kommentit

Suositut tekstit